Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

pòdcasts pel valencià

FEM PÒDCASTS EN VALENCIÀ, qUE NO ÉS POC

  • 12
    Mecenas
  • 60.0
    mensuales
  • 243.2
    total

La Llibreria d'Arkham 18: La Recerca en Somnis de la Desconeguda Kadath

La Llibreria d'Arkham 18: La Recerca en Somnis de la Desconeguda Kadath
Nou episodi! Llegim i comentem la noveŀla inacabada de H.P. Lovecraft "La Recerca en Somnis de la Desconeguda Kadath", escrita en la seva major part entre 1926 i 1927
 
 "The Dream-Quest of Unknown Kadath" de H.P. Lovecraft segueix les aventures de Randolph Carter, un somniador intrèpid, mentre busca la mítica ciutat de Kadath en els seus somnis. Carter, inspirat per visions d'aquesta ciutat i després de ser rebutjat en diversos intents per arribar-hi, s'aventura en un viatge a través de mons onírics poblats per criatures estranyes, paisatges surrealistes i deïtats antigues. En el seu recorregut, Carter es troba amb aliats i enemics, tot mentre es debat amb la naturalesa de la realitat i el significat dels seus propis somnis.
 
 La recerca de Kadath no només és una aventura física, sinó també una exploració de l'inconscient i dels mites que subjuguen l'univers de Lovecraft. Amb cada pas, Carter s'enfronta amb els límits de la seva pròpia comprensió i amb les forces que intenten mantenir Kadath oculta.
 
 La novel·la està impregnada de l'atmosfera inquietant i misteriosa característica de Lovecraft, amb temes que van des de la por a allò desconegut fins a la contemplació de l'infinit i la insignificància de la humanitat davant dels mites còsmics. "The Dream-Quest of Unknown Kadath" és una obra que ens endinsa en els recessos més foscos de la ment humana i ens convida a reflexionar sobre els límits de la nostra pròpia comprensió de la realitat.
 
 En Castellà: https://archive.org/details/h.-p.-lovecraftbibliografiacompleta/H.%20P.%20Lovecraft%20-%20En%20busca%20de%20la%20ciudad%20del%20sol%20poniente

En Anglès: https://hplovecraft.com/writings/texts/fiction/dq.aspx

Audiollibre en Castellà: https://go.ivoox.com/rf/84793660

Audiollibre en Anglès: https://go.ivoox.com/rf/77173044

Escolta La Llibreria d'Arkham 18: La Recerca en Somnis de la Desconeguda Kadath  a Ivoox

Escolta La Llibreria d'Arkham 18: La Recerca en Somnis de la Desconeguda Kadath  a Spotify
pòdcasts pel valencià
15 abril 2024