Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

pòdcasts pel valencià

FEM PÒDCASTS EN VALENCIÀ, qUE NO ÉS POC

  • 16
    Mecenes
  • 71.0
    mensuals
  • 600.09
    total

La Llibreria d'Arkham 23: Un Poble Molt Antic, Història del Necronomicó i Ibid


"The Very Old Folk": Aquest relat és una carta on Lovecraft descriu un somni que va tenir, situat en la Hispània romana. Un grup de soldats romans partixen de la vila romana de Pompelo per a enfrontar-se contra uns éssers misteriosos i primitius que hi habiten als turons a prop de la vila. L'ambient és ple de tensió i por, ja que els habitants dels turons són amenaça desconeguda que es percep com a ancestral i malèfica. El relat suggereix una connexió amb antigues tradicions ocultes i forces incontrolables.
 
"History of the Necronomicon": És un breu text que documenta la història fictícia del Necronomicon, un llibre de màgia negra escrit per l'àrab boig Abdul Alhazred. Lovecraft descriu la seva creació, traduccions i les seves terribles conseqüències per a aquells que s'atreveixen a llegir-lo. El relat aprofundeix en el mite del Necronomicon dins del univers Lovecraftià, fent-lo un element central en moltes de les seves històries.
 
"Ibid": Aquest relat és una sàtira on Lovecraft fa una paròdia dels estudis acadèmics. Narra la vida i obra d'un erudit grec antic fictici, Ibidus, i com les seves restes són traslladades a diferents llocs del món, patint tota mena de peripècies absurdes. Amb un to humorístic, Lovecraft es burla de la pedanteria acadèmica i de les exageracions de certs estudis històrics.
 
L'Antic Poble
 
llig-lo en castellà: https://archive.org/details/h.-p.-lovecraftbibliografiacompleta/H.%20P.%20Lovecraft%20-%20La%20antigua%20raza/

llig-lo en anglès: https://hplovecraft.com/writings/texts/fiction/vof.aspx

audiollibre en castellà: https://go.ivoox.com/rf/53785268

audiollibre en anglès: https://youtu.be/LHp37kVzrRw?si

Història del Necronomicó

Llig-lo en castellà: https://archive.org/details/h.-p.-lovecraftbibliografiacompleta/H.%20P.%20Lovecraft%20-%20Historia%20del%20Necronomic%C3%B3n/

llig-lo en anglès: https://hplovecraft.com/writings/texts/fiction/hn.aspx


audiollibre en castellà: https://go.ivoox.com/rf/34655409

audiollibre en anglès: https://go.ivoox.com/rf/44360812

Ibid

llig-lo en castellà: https://archive.org/details/h.-p.-lovecraftbibliografiacompleta/H.%20P.%20Lovecraft%20-%20Ibid/

llig-lo en anglès: https://hplovecraft.com/writings/texts/fiction/ibid.aspx

audiollibre en castellà: https://youtu.be/RiFwxTJ92MI?si=b4lHkZ4EJL1dxch2

audiollibre en anglès: https://youtu.be/It29Gg1ESZM?si
pòdcasts pel valencià
01 Setembre 2024

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.