Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

pòdcasts pel valencià

FEM PÒDCASTS EN VALENCIÀ, qUE NO ÉS POC

  • 16
    Mecenes
  • 71.0
    mensuals
  • 600.09
    total

La comoditat valenciana 4x00 Bous, Óscar Puente, postsatànic, Sueca i assessors

Escolta'l a IVOOX:La comoditat valenciana 4x00 Bous, Óscar Puente, postsatànic, Sueca i assessors
Escolta'l a SPOTIFY: La comoditat valenciana 4x00 Bous, Óscar Puente, postsatànic, Sueca i assessors
Escolta'l a APPLE PODCAST: La comoditat valenciana 4x00 Bous, Óscar Puente, postsatànic, Sueca i assessors
Escolta'l a YOUTUBE: La comoditat valenciana 4x00 Bous, Óscar Puente, postsatànic, Sueca i assessors

Comencem la temporada amb un programa sense convidat o convidada, de fet el nostre primer programa amb Pere i Màxim en solitari. Durant el programa hem parlat de les novetats que tindrem esta 4a temporada i dels temes de l'estiu que pensem que després durant la temporada no tindrem temps de parlar. Així que hem xarrat sobre el final del Satànic (si bé per a nosaltres encara serà Satànic), de bous, del nostre benvolgut ministre de transports, Óscar Puente, de la moció de censura a Sueca i d'algun assessor. 
pòdcasts pel valencià
01 Setembre 2024

Comentaris (2)

Núria Morera Taus

Hola! Soc Núria durant l'estiu necessito regenerar neurones (soc profe de valencià) i desconec la polèmica de què parleu al final del podcast zero. Es tracta d'un assessor ben pagat de Compromís però no estic al cas de la polèmica. El meu missatge anava encarat a una altra cosa. Us escolto sempre i m'agrada molt el que feu però també m'agradava molt el podcast de Repel·lents i veig que ja no heu gravat més episodis... Passa res? Tornarà? M'agradava escoltar l'experta en art i el filòsof, molt repel·lents els dos. MOLTES GRÀCIES pel que feu.

Pere Àlvaro Sánchez

Una "vedella" que va tindre Pere Àlvaro amb un assessor de Compromís a l'ajuntament de València i de la qual no vol parlar si no és amb birres per davant.

Respecte a Repeŀlents, malauradament el que queda d'any no s'esperen episodis. L'any que ve, ja vorem, encara que la intenció és que torne. Potser Màxim mentrimentres ens sorprèn amb un programa alternatiu.

Moltes gràcies pel teu suport!!!!

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.